Polityka prywatności

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”, „ORODO”, „GDPR” lub „Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych”).

W związku z tym chcielibyśmy poinformować że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Hydrochemia mgr Łukasz Zyskowski, ul. Giewont 16/17, 43-316 Bielsko-Biała NIP 5471983683, REGON 241283505. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu wystawienia faktury,  w celach księgowych, podatkowych, realizacji wysyłek paczek i listów, sporządzania ofert, przypominania o regularnych usługach, takich jak np. badanie wody, serwis stacji uzdatniania wody, wymiana filtrów itp. Administrator może w drodze pisemnej umowy powierzyć innemu podmiotowi przetwarzanie danych osobowych w zakresie i celu niezbędnym dla realizacji usługi oraz sprzedaży towarów. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Podanie danych jest dobrowolne.

Na zapytania ofertowe składane osobiście, drogą telefoniczną lub e-mailową przez klientów odpowiadać będą tylko i wyłącznie upoważnieni pracownicy firmy Hydrochemia mgr Łukasz Zyskowski.

Zgody i umowy już podpisane obowiązują aż do odwołania.

HYDROCHEMIA mgr Łukasz Zyskowski  adres do korespondencji: ul. Słowackiego 28, 43-502 Czechowice-Dziedzice

HYDROCHEMIA mgr Łukasz Zyskowski dane rejestrowe: ul.Giewont 16/17, 43-316 Bielsko-Biała

W przypadku cofnięcia zgód prosimy o wiadomość : rodo@hydrochemia.pl

Polityka prywatności

Dane zbierane automatycznie

Podczas Państwa wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Państwa wizyty np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego itp.

Dane zbierane w czasie kontaktu

Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email przekazują nam swoje dane osobowe, takie jak np. imię, nazwisko, adres email, itp. W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych w ten sposób podmiotom trzecim. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

Sposoby kontaktu

Mogą się Państwo skontaktować się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu lub poczty e-mail. Wszelkie potrzebne do tego informacje znajdziesz w zakładce KONTAKT.

Wykorzystanie ciasteczek (“cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać “ciasteczka”, które służą identyfikacji Państwa przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli, jaką stronę Państwu wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

1. Pliki cookies zwane także “ciasteczkami” są to pliki tekstowe zapisywane i przechowywane w pamięci urządzenia wykorzystywanego do przeglądania stron internetowych (np. komputer PC, notebook, tablet, palmtop, telefon komórkowy). Z plikami tymi, po ich zapisaniu, łączy się serwer albo serwery uzyskując do nich odpowiedni dostęp.

2. Niniejsza strona internetowa www.wodawdomu.pl oraz wszystkie jej podstrony korzystają z plików cookies wyłącznie w celach statystycznych.

3. Poprzez zmianę ustawień oprogramowania wykorzystywanego do przeglądania niniejszej strony internetowej www.wodawdomu.pl i jej podstron, istnieje możliwość określenia warunków przechowywania oraz warunków uzyskiwania dostępu do plików cookies wykorzystywanych przez tę stronę i jej podstrony, w szczególności możliwość całkowitego wyłączenia ich obsługi.

4. W celu zmiany ustawień związanych z obsługą plików cookies należy odpowiednio skonfigurować oprogramowanie wykorzystywane do przeglądania niniejszej strony internetowej www.wodawdomu.pl i jej podstron. Stosowne informacje w tym zakresie można uzyskać korzystając z pomocy technicznej dla takiego oprogramowania lub kontaktując się z jego dostawcą.

5. Brak zmiany ustawień oprogramowania wykorzystywanego do przeglądania niniejszej strony internetowej www.wodawdomu.pl i jej podstron, stanowi w myśl art. 173 ust. 2 Ustawy prawo telekomunikacyjne wyrażenie zgody na korzystanie przez tę stronę i jej podstrony z plików cookies w celach wyżej określonych.

Przykładowe wypełnienie bardzo szerokich obowiązków informacyjnych dokonane przez Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji znajduje się tutaj:

https://mac.gov.pl/polityka-dotyczaca-cookies-i-podobnych-technologii/

Sposób zabezpieczenia danych osobowych

Komunikacja między Państwa komputerem, a naszym serwerem, gdy zbieramy Państwa dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt:

Firma zbierajaca dane:

Hydrochemia mgr Łukasz Zyskowski

ul.Giewont 16/17 43-316

Bielsko-Biała

NIP 5471983683 REGON 241283505

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z danych na stronie kontaktowej.